Почетна Нудиме... Складирање и логистика

Складирање и логистика

Користете го нашиот магацини со површина од 5000 квадратни метри и зачувајте го вашето време!
Бидејќи времето е пари!


  • Складирање на суровини за производствени цели
  • Чување на готови текстилни производи, како што се завршна инспекција и клиентско пакување
  • Магацин со површина од 5000 квадратни метри. Ова им овозможува на производството и испораката да биде многу брзи и флексибилни.
  • Со сопствен возен парк на камиони, (во моментов 9 камиони) ние имаме многу флексибилен превозни опции за реализација на комплетни материјали во фабриката. Кога парчињата се подготвени, ги подготвуваме веднаш за испорака.
articles/warehouse/wh_004.jpg
articles/warehouse/wh_003.jpg
articles/warehouse/wh_001.jpg
  • Тест за намалување на ткаенината по боење и перење.
  • Подготовка на табелана шема за собирање и нијанси резултати на секој ролна поединечно.
  • Печатени етикети, етикети за грижа и Состав. Osur понудени етикети се фабрикувани со помош на најдобрите квалитетени материјали и софистицирана технологија, под строго водство на нашите професионалци. Мазна заврши, трајни, лесно поправливи.
  • Двострани печатени етикети - Водоотпорен, Отпор на кинење, Трајни лепкавост


articles/warehouse/wh_002.jpg
articles/warehouse/wh_005.jpg


Складирање на суровини за производство ред
Skladiranje na surovini za proizvodstvo red