Почетна Нудиме... Фарбање на готов производ

Фарбање на готов производ

Со нашата компјутерска опрема за боење на готови производи (лабомат) би подготвуваме сите тонови на бои по желба на купувачот.


Фарбање на готов производ со суровински состав од памук, лен и вискоза

  • НАЈНОВО – DATACOLOR – ПРОГРАМСКИ СИСТЕМ ЗА КОНТРОЛА , СПОРЕДБА И РЕЦЕПТУРА ЗА БОЈА

  • Селекција на нијанси при тестирање на материјали за собирање

  • Предперење и подготовка за фарбање

  • Со директни бои

  • Со реактивни бои

  • OLD DYE –СПЕЦИЈАЛНИ ТРЕТМАНИ ЗА ФАРБАЊЕ + ПЕРЕЊЕ

  • COLD DYE – специјален третман на пигментна основа

  • Спреј фарбање

  • DOUBLE DYE

  • BATIK / TIE DYE


articles/ready_to_dye/dye_005.jpg

articles/ready_to_dye/dye_006.jpg

Тинтување на деним - производи.

articles/ready_to_dye/dye_008.jpg
articles/ready_to_dye/dye_011.jpg
articles/ready_to_dye/dye_009.jpg
articles/ready_to_dye/dye_012.jpg