Почетна Нудиме... Производство

Производство

Постојано инвестираме во нови технологии, со цел да го подобриме и сега веќе високиот стандард на машини во Македонија. Притоа реализираме и специјални желби на купците, како на пр. AMF-машини,
Ascolit- автомат за омотување на „вратче“ на копче, штеп-машини за дебели конци (30NM до 8NM).

articles/production/p_001.jpg
articles/production/p_002.jpg

Во нашите сопствени фабрики и во фабриките со склучено партнерство произведуваме скоро комплетна производна палета на женска горна облека: блејзери, јакни, блузи, здолништа, панталони, фустани, маици и трикотажа, како и машки кошули и машки панталони.

Нашите комерцијалисти (сите зборуваат германски и англиски јазик) се грижат во секое време да добиете брза и професионална обработка на нашите заеднички бизнис процеси.
Нашите, во странство образувани инженери и техничари, секојдневно на лице место во нашите производствени капацитети работат на тоа, од Вас бараниот квалитетен резултат да се задржи или да се поправи.

Во нашата сопствена фабрика располагаме и со автоматско кроење (Gerber-Cutter).