Почетна Нудиме... Везење

Везење

Голем капацитет на производство, 5 Tajima автоматски машини за везење ((2x12 / 1x15 / 1x8 and 1x9 glavi (1mx64cm))

1 Tajima машина за везење на паети

Специјални типови на везење: Paeti, puffy 3D, вез со корда, вез со дупки, вез апликација.


articles/embroidering/e_018.jpg
articles/embroidering/e_010.jpg
articles/embroidering/e_011.jpg


articles/embroidering/e_012.jpg

articles/embroidering/e_013.jpg

articles/embroidering/e_014.jpg


articles/embroidering/e_015.jpg
articles/embroidering/e_016.jpg
articles/embroidering/e_017.jpg