Почетна Фотосесии

Photo Sessions

Resort2015

There are no translations available.

 

“ресорт колекција”.... 2015

resort collecton

Ресорт колекција на ИНТ 2015. Геометрија, графика и архитектура во модата. Моделите се претставени во различни варијанти на црно-белата комбинација во геометриски пресеци и контрасни спојки. Чиста конструктивна линија со специјални ефекти врз ткаенините: Плисе, спреј, dip-dye, ласерски принтови и ласерско сечење, везени детали, штампи, специјални ефекти на спортската варијанта на џинс, слоевитост во изгледот и во конструкцијата.  Од вистинска романтична елеганција што треба да ја поседува секоја жена, белата серија на лелеави плисе макси фустани продолжува во црно/бела варијанта со модели кои ја следат линијата на женското тело и ја истакнуваат нејзината убавина, спирално разиграни и комбинирани едноставно во интересни кроеви. Како акцент на слободата, на младоста и лудоста, симболичните пеперутки, навезани на различни делови на материјалите, со јасна порака: уживајте во животот и безценетите моменти кои никогаш нема да се повторат!


 

“woman vs.time”.... 2008

10th Anniversary

… A few words about the collection
“women vs. time”…