Почетна За ИНТ

За ИНТ

ИНТ-тимот Ви посакува срдечно добредојде!

Вашата предност е наша работа!
Ние сме тука за Вас, доколку се работи за професионален сервис за конфекционирање на текстилни производи!
Како во класичен извоз (draw-back), така и во пасивно лон-производство.

articles/about/about_002.jpgСо нашите искусни инжинери/ техничари и комерцијалисти/ менаџери
Ви нудиме комплетна услуга:


  • од мострирање (изработка на мостра) до готов производ

  • од скица до прва мостра

  • од прототипи до удвојувани мостри

  • од први шаблони до производни шаблони

  • од првиот сет на големини се до испорака на производството


    Преку многу години во сериозна квалитетна работа, листата на препораки ја докажуваат и некои од добро познатите фирми: Gerry Weber, Apriori, Cavita, OUI, Apanage, Jette, Signum и многу други. Посебно горди сме на соработката со фирмата Jette Joop, за која развиваме пакет со комплетни услуги од прв шаблон до производство!